آخرین سوالات

سلام خسته نباشید من ازطرف عمه ام سوال می پرسم .ایشون مریضی های مختلفی ازجمله ورم معده رماتیسم مشکلات کبدی عفونت روده ای و ریه و چند ماهی اسن که خارش شدید در تمام نقاط بدن دارن و بعد جواب نگرفتن از درمان های مختلف در ازمایش خونی که جدیدا انجام دادن پلاکت خون بسیار پایین بوده و برای تشخیص بهتر دکتر درخواست ازمایش مغز و استخوان دادن ایا دکتر ایشون احتمال سرطان را داده است ؟ چند درصد احتمال سرطان است لطفا راهنمایی کنید

با سلام پلاکت پایین خون نیازمند بررسی بیشتر است . این بیماری علل مختلفی دارد که از جمله اختلال تولید پلاکت در مغز استخوان ، تخریب غیرعادی پلاکت و گاهی برخی از بدخیمی ها است . با پزشک متخصص هماتولوژی اونکولوژی مشاوره کنید


سلام آقای دکتر بنده از شهر ارومیه هستم ایجانب بعداز سه جلسه شیمی درمانی در مورد کانسر معده طبق آخرین آندوسکوپی حجم توده 20-30 درصد کاهش یافته و اندازه آن 5*4 سانتیمتر برآورد شده است آیا امکان استفاده از لاپراسکوپی برای عمل وجود داره یا نه؟امکان عدم برگشت سلولهای سرطانی چقدره؟و آیا تو شهر ارومیه کسی رو میتونید معرفی کنید برای انجام عمل؟

با سلام امکان انجام عمل جراحی کانسر معده به روش لاپاروسکوپی وجود دارد ولی با توجه به اهمیت انجام عمل جراحی کامل و خارج کردن تمامی غدد لنفاوی عمل جراحی باز رو توصیه میکنم


سرطان رکتوم چراحی کردم 93/04/20 و درمان شدم کولوستمی دارم می خوام چراحی کنم بردارم

با سلام در مورد امکان برداشتن کولستومی باید مدارک عمل جراحی قبلی شما بررسی شود و معاینه شوید


با عرض سلام بنده حدود ۱۰ روز پیش عمل کوریکتومی (خارج نمودن بیضه سمت راست بدلیل متورم شدن )،انجام داده ام و پس از آن نمونه پاتولوژی اولیه و سی تی اسکن در ناحیه پاراآئورت شکم لنف نودهای کوچکی به قطر تقریبی ۹×۸ mm مشاهده شده که بعنوان تشخیص بهتر نمونه پاتولوژی به بیمارستان پارس تهران ارسال گردید ، میخواستم بدونم در صورت تشخیص به انجام جراحی آیا امکانش در کلینیک میسر هست ؟ آیا ارائه خدمات با بیمه نیروهای مسلح امکان پذیر هست؟ میزان تقریبی هزینه که بایست انجام بشه رو میشه مشخص کرد؟ ممنونم از لطف شما

با سلام عمل جراحی لنفادنکنومی برای خارج سازی غدد لنفاوی درگیر در بیمارستان قابل انجام است و هزینه بسته به اینکه در کدام مرکز انجام شود متفاوت خواهد بود


با سلام، پسری ٢٨ ساله هستم ،بينهايت استرسي وسواسي و به 2دلیل صداهای شکمی و درد که زیر قفسه سینه سمت راست و کم شدن اشتها و سوزش معده به پرفسور غلامعلی ناصح مراجعه کردم، بعد از معاینه کامل شکمی و و گفتن به دلیل زرد شدن چشم اثني عشر درگير و گذاشتن گوشی 2در جاهاهي مختلف شكم بیماری من را کولیت تشخیص دادن و سولفاسالازین و پنتاپرازول برای یکماه تجویز کردن و یکماه دیگر گفتند ویزیت شوم، هیچ خونریزی هم ندارم و فقط يكبار در روز اجابت مزاج ميكنم ، آیا فقط با معاینه بالینی میتوان کولیت را تشخیص داد؟ با سپاس از وقت گران بها

با سلام تشخیص کولیت عصبی یا سندرم روده تحریک پذیر فقط در صورت طبیعی بودن معاینات و پس از انجام آزمایش و تصویربرداری نرمال قطعی میشود در صورت وجود علائم انجام آندوسکوپی و کولونوسکوپی رو توصیه میکنم البته در مورد افراد جوان مانند شما قبل از اقدامات فوق میتوان یک دوره کوتاه درمان دارویی رو استفاده کرد


سلام و عرض ادب مدتی بود توده ای در سینه ام بود به دکتر مراجعه کردم گفت لنفاوی هست. بعد از چند ماه توده بزرگتر شد و درد گرفت... چند روز پیش سونو انجام دادم و دکتر تشخیص توده ی مشکوک به بدخیم رو دادند. الان هم قراره برم نمونه گیری انجام بدم... خواستم نظر شما رو بدونم و اینکه عمل نیاز هست یا نه عکسهای سونو رو فرستادم خدمتتون ممنون میشم ما رو از نگرانی دربیارید باتشکر

با سلام اگر توده در معاینه و پاراکلینیک مشکوک است حتما باید با سوزن بیوپسی شود و بر اساس جواب پاتولوژی در مورد انجام جراحی تصمیم گیری میشود


پدر بنده 64 ساله ش هستش دچار سرطان معده شده 3 دوره شیمی درمانی میشه و دکترش گفته باید کانسر معده بشه و معدش برداشته بشه آیا می شه بدونه جراحی معده فقط با شیمی درمان و پرتو درمانی با سرطان در دوره های مختلف مبارزه کرد و به زندگی معمولی ادامه بدهد یا نه نمی شود اگر پاسخ دهید ممنون میشم

با سلام بهترین و موثرترین راه درمان سرطان معده جراحی است و اگر جراحی امکانپذیر باشد حتما توصیه به انجام آن میشود تاثیر شیمی درمانی یا پرتودرمانی اصلا به اندازه جراحی نیست


عرض سلام و خسته نباشید دارم پدر بنده تیر ماه با خونریزی از مقعد تحت کلونوسکوپی قرار گرفت و تشخیص سرطان رکتوم دادند اماگفتند چون چند لکه در کبد مشاهده شده نباید جراحی شوند چدر از نظر بالینی کاملا سالم و حتی خونریزی هم قطع شده بود در یک ماه گذشته چرتو درمانی توام با8 جلسه شیمی درمانی انجام شد که بسیار لاغرشدند اما درحال حاضر که 3 هفته از پایان پرتودرمانی می گذرد وضعیت جسمی رو به بهبود است اقای دکتر ازمایش ceaپدرم روز اول 9.8 بود ولی بعد پرتو درمانی 100 شده من خیلی نگرانم که چرا علایم بهبود در ازمایش خون پدرم نشان داده نشده اکنون قرص زلادا مصرف می کنند ولی پاهاشون ورم کرده اما دکتر پدر عنوان کردند پیشرفته است و کاری نمی توان کرد لطفا من و راهنمایی کنید ایا راهی برای بهبود پدرم است ؟ متشکرم

با سلام در کانسر رکتوم متاستاتیک جراحی فقط برای موارد خونریزی یا انسداد یا درد شدید توصیه میشود درمان این مرحله پیشرفته بیماری جنبه تسکینی دارد


مدت سه سال هست که در پستان مواردی کیست و توده دارم.آزمایشو نمونه برداری شد که فیبرادنوم تشخیص داده شد. ولی ظاهرا هر 6 ماه یکبار سونو می کنم کمی سایز توده ها بزرگ میشود در حد 2 میلیمتر و ... نظر جنابعالی و اینکه چه دارو و راه حلی می باشد را خواستاریم. تصویر اخرین سونو اپلود خواهم کرد. از مناطق مرزی هستیم که از راه دور ارتباط گرفتیم. با تشکروسپاس

با سلام اگر نمونه برداری از توده سینه به نفع فیبرآدنوما است افزایش مختصر سایز مشکلی نیست معاینه دوره ای و در صورت لزوم بررسی پاراکلینیک توصیه می شود


سلام مدت مدت ٣ماهه كه درد در قفسه سينه سمت چپ داشتم كه به پشت و بازوي چپمم ميزد بعد يك ماه به سمت راست زد نوار قلب و اكو گرفتم گفتن سالمه جز افتادگي مختصر دريچه ميترال .حدود يك هفته پيش جراح عمومي سونوگرافي نوشت و در نتيجه سونوگرافي نوشته در سينه راست يك كيست لوبوله به ابعاد ١١*٧*١٣م م و در سينه چپ يك لزيون سوليد در ابعاد ٧*٥*٩ ديده شده (فيبروادنوم؟BIRADS 3 lezyon من ايران نيستم تا يك ماه ديگه مجبورم اينجا (تركيه)بمونم دكتر بيوپسي نوشت ولي من چون دكترهاي اينجا رو زياد نميشناسم ترسيدم توصيه شما چيه خيلي نگرانم

با سلام در مورد توده های پستان که در معاینه و بررسی تصویر برداری مشکوک باشند انجام بیوپسی سوزنی ضخیم core needle biopsy توصیه میشود ضایعه BIRADS3 به عنوان (احتمالا خوش خیم )درنظر گرفته میشود ولی باز هم در صورت شک بالینی باید بیوپسی انجام شود


12345