آخرین سوالات

عرض سلام و خسته نباشید دارم پدر بنده تیر ماه با خونریزی از مقعد تحت کلونوسکوپی قرار گرفت و تشخیص سرطان رکتوم دادند اماگفتند چون چند لکه در کبد مشاهده شده نباید جراحی شوند چدر از نظر بالینی کاملا سالم و حتی خونریزی هم قطع شده بود در یک ماه گذشته چرتو درمانی توام با8 جلسه شیمی درمانی انجام شد که بسیار لاغرشدند اما درحال حاضر که 3 هفته از پایان پرتودرمانی می گذرد وضعیت جسمی رو به بهبود است اقای دکتر ازمایش ceaپدرم روز اول 9.8 بود ولی بعد پرتو درمانی 100 شده من خیلی نگرانم که چرا علایم بهبود در ازمایش خون پدرم نشان داده نشده اکنون قرص زلادا مصرف می کنند ولی پاهاشون ورم کرده اما دکتر پدر عنوان کردند پیشرفته است و کاری نمی توان کرد لطفا من و راهنمایی کنید ایا راهی برای بهبود پدرم است ؟ متشکرم

با سلام در کانسر رکتوم متاستاتیک جراحی فقط برای موارد خونریزی یا انسداد یا درد شدید توصیه میشود درمان این مرحله پیشرفته بیماری جنبه تسکینی دارد


مدت سه سال هست که در پستان مواردی کیست و توده دارم.آزمایشو نمونه برداری شد که فیبرادنوم تشخیص داده شد. ولی ظاهرا هر 6 ماه یکبار سونو می کنم کمی سایز توده ها بزرگ میشود در حد 2 میلیمتر و ... نظر جنابعالی و اینکه چه دارو و راه حلی می باشد را خواستاریم. تصویر اخرین سونو اپلود خواهم کرد. از مناطق مرزی هستیم که از راه دور ارتباط گرفتیم. با تشکروسپاس

با سلام اگر نمونه برداری از توده سینه به نفع فیبرآدنوما است افزایش مختصر سایز مشکلی نیست معاینه دوره ای و در صورت لزوم بررسی پاراکلینیک توصیه می شود


سلام مدت مدت ٣ماهه كه درد در قفسه سينه سمت چپ داشتم كه به پشت و بازوي چپمم ميزد بعد يك ماه به سمت راست زد نوار قلب و اكو گرفتم گفتن سالمه جز افتادگي مختصر دريچه ميترال .حدود يك هفته پيش جراح عمومي سونوگرافي نوشت و در نتيجه سونوگرافي نوشته در سينه راست يك كيست لوبوله به ابعاد ١١*٧*١٣م م و در سينه چپ يك لزيون سوليد در ابعاد ٧*٥*٩ ديده شده (فيبروادنوم؟BIRADS 3 lezyon من ايران نيستم تا يك ماه ديگه مجبورم اينجا (تركيه)بمونم دكتر بيوپسي نوشت ولي من چون دكترهاي اينجا رو زياد نميشناسم ترسيدم توصيه شما چيه خيلي نگرانم

با سلام در مورد توده های پستان که در معاینه و بررسی تصویر برداری مشکوک باشند انجام بیوپسی سوزنی ضخیم core needle biopsy توصیه میشود ضایعه BIRADS3 به عنوان (احتمالا خوش خیم )درنظر گرفته میشود ولی باز هم در صورت شک بالینی باید بیوپسی انجام شود


سلام و عرض ادب بنده خیلی نگران دچار شدن به سرطان هستم و به شدت فکرم درگیر است چطوری و با انجام چه آزمایشاتی می توانم غربالگری انجام دهم و خیال خودم را راحت کنم

با سلام در آقایان انجام کولونوسکوپی برای سرطان کولورکتال و انجام آزمایش PSA برای سرطان پروستات از ۵۰ سالگی توصیه می شود


با سلام و عرض ادب. طبق آزمایشات مشخص شد من سرطان کولون دارم.الان اول عید هستش و به من گفتن برو ۲۰ فروردین بیا برای جراحی.میخوام بدونم با توجه به پیشرفت بیماریم و نوع تومور ، آیا تا اون موقع دیر نمیشه.سرطان پیشرفته نمیشه.به من گفت نوع تومور گرید ۱ هست تا ۲۰ روز دیگه مشکلی پیش نمیاد.الان تعطیلات هستش کار شما سخت میشه. به نظر شما درسته صبر کنم ؟ بیمارستان امام خمینی با تشکر

با سلام فاكتور زمان در درمان سرطان اهميت زيادى داره. با اين حال با توجه به تعطيلات و مرحله تومور مشكل جدى نيست. در اولين فرصت درمان خود را پيگيرى كنيد


در یک ماه دو بار دچار درد شدید شکمی شدم که متاسفانه پزشکان علت خاصی بیان نکردند . درد شکمی من 4انگشت زیر قفسه سینه گاهی وقت ها سمت راست و گاهی وقتها سمت چپ می باشد .باردوم 24 ساعت در بیمارستان آسیا (تهران )بابت آزمایش بستری شدم که آنجا آزمایشات زیر را انجام دادم: 1-عکسبرداری قفسه سینه و لگن 2- سی تی اسکن با تزریق 3- عکس از مری و معده با سولفات باریم و با تزریق چرک خشک کن و خوردن سفکسیم مرخص شدم ولی همچنان درد هست نه به شدت ولی هست در ضمن من پدرم در سن 45 سالگی با سرطان کلون فوت کردند

با سلام با توجه به علائم فوق و سابقه خانوادگى سرطان كولون در سن پايين توصيه ميكنم حتما آندوسكوپى فوقانى و كولونوسكوپى انجام دهيد و تحت نظر باشيد


با سلام و عرض ادب و خسته نباشید. سئوال: آقای دکتر ضمن تشکر از جنابعالی خواهر بنده با 25 سال سن، دو ماه پیش به علت ندول گواتر توسط دکتر متخصص غدد مورد افن ا سه قرار گرفت و نتایج آن خوش خیم بود. ولی بعلت نگرانی حدودا یک ماه پیش در تبریز خواهرم توسط دکتر ادیانی مورد لوبکتومی چپ تیروئید قرار گرفت ولی این بار متاسفانه نتایج نمونه ارسالی به پاتولوژی " توموری به اندازه 2.5 سانتی متر و و از نوع کارسینوم پاپیلاری و بدون واسکولار انوسیون و دارای کپسولار اینوسیون بود و این دفعه دکترش گفته ده روز بعد بایستی کل تیروئیدش برداشته شود و بعدش ید درمانی انجام شود اقای دکتر به خدا خیلی نگران هستیم لطفا مارا راهنمائی کنید. ایا بعد از عمل دوبار عود خواهد کرد. سونوگرافی ناحیه گردن و سی تی اسکن سینه اش را دیروز گرفتم طبیعی و نرمان است.

با سلام با توجه به پاتولوژى پاپيلارى كارسينوما و سايز آن بايد تيروئيدكتومى توتال (برداشتن كل تيروئيد) انجام بشه و يد درمانى هم توصيه ميشه و بايد با آزمايشات دوره اى و اسكن در آينده تحت نظر باشند


باسلام حدود 6سال از برداشتن کیسه صفرام میگذره مدت 2 ساله ک جای عمل دچار تورم وخارش شدید وخونریزی شده سونوگرافی انجام دادم نتونستن علت رو تشخیص بدن گفتن احتمال عفونت هستش وبرام قرص تجویز کردن اما فرقی نکرده لطفا راهنمایی کنید باید چکار کنم علتش چی میتونه باشه متشکرم

با سلام باتوجه به اينكه عمل شما ٦ سال قبل انجام شده و علائم ذكر شده ٤سال بعد ظاهر شده علت آن عفونت ساده زخم نميتواند باشد و نياز به بررسى بيشتر دارد


با سلام به علت دردهای شدید شکمی و مراجعه به پزشک نیاز به جراحی کیسه صفرا دارم . میخواهم بدانم از میان روشهای مختلف لاپاروسکوپی ، لیزر ، و جراحی باز ، کدامیک بهترین است و در صورت امکان معرفی بیمارستانی که این نوع جراحی در آن بهتر از بیمارستانهای دیگر انجام می شود . با تشکر

با سلام درمان ارجح كله سيستكتومى به روش لاپاراسكوپى است


من سنگ کیسه صفرا دارم یکو نیم سانته میخوام منو راهنمای کنید ویک بیمارستان خوب البته دفترچه سلامت دارم

سلام درمان انتخابى سنگ كيسه علامت دار عمل جراحى به روش لاپاراسكوپى است براى معاينه و بررسى بيشتر به مطب مراجعه كنيد


1234